Personvern

Informasjonskapsler

Skagenparkering.no benytter cookies (informasjonskapsler), og ved å bruke denne nettsiden samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i nettleseren din.

 

Informasjonskapsler er en standard internett-teknologi som de fleste nettsteder benytter. En informasjonskapsel legges i minnet til nettleseren du benytter, og gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet.

 

De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere cookies automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du derfor selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert.

 

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:
Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
Vårt fakturasystem inneholder i tillegg kjøpshistorikk.

 

Vi benytter Google Analytics til å analysere adferdsmønster på vår nettside, men denne informasjonen behandles helt anonymt og kan ikke knyttes til deg som kunde.

 

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

 

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS.

 

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen.

 

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

 

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

E-post: post@skagenparkering.no
Telefon: +47 52 05 50 70

Vi bruker cookies for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere vår hjemmeside.<br>Ved å bruke nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler på skagenparkering.no<br> Les mer om personvern her
 

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close